Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΠολιτικήΓιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση για νέο ξεκίνημα

Γιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση για νέο ξεκίνημα

Μετά τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Μπατζελή, όλοι περιμένουν σήμερα (18.10.2021), μια συμβολική ημερομηνία για το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου να ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο ίδιος επέλεξε μια… αινιγματική ανάρτηση.

Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε τις εκλογές του 1981 με το σύνθημα “Αλλαγή”. Μετά τα όσα δήλωσε η Κατερίνα Μπατζελή, πολλοί περίμεναν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα έκανε αυτό που περίμεναν όλοι από την πρώτη στιγμή που αποσύρθηκε, λόγω υγείας, η Φώφη Γεννηματά: θα ανακοίνωνε ότι είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε μια ανάρτηση με αναφορές μεν στην 18η Οκτώβρη του ’81 και σε αυτή του 2021 αλλά όχι στο αν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές. Η αναφορά, όμως, στην “αφετηρία νέων αγώνων”, για την ανοικοδόμηση μιας προοδευτικής προοπτικής και για να αλλάξει οριστικά η μοίρα του ελληνικού λαού”, θεωρήθηκε προαναγγελία μιας υποψηφιότητας.

Έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου: «18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom