Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Αϊβάζης: Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα

Γιάννης Αϊβάζης: Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» συγκίνησε με την εξομολόγησή του για τον καρκίνο που πέρασε στην παιδική του ηλικία. Επίσης μίλησε για την επαγγελματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό αλλά και την πιο δύσκολη συνθήκη που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει σε γύρισμα πριν χρόνια σε μια ταινία του Μανούσου Μανουσάκη. Επίσης για συμμετοχή του στο Asia Express.

Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι.

Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του Ισμήνη που θέλει να ακολουθήσει κι εκείνη τον δρόμο της υποκριτικής αλλά και τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου την οποία θαυμάζει απεριόριστα.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom