Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΓαλεντέρης για Πάτρα: Θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις των πρώτων ιατροδικαστών – Τι...

Γαλεντέρης για Πάτρα: Θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις των πρώτων ιατροδικαστών – Τι είπε για τις αμυχές της Ίριδας

Να ανατρέψει το πόρισμα των ιατροδικαστών προσπαθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, που επιμένει στην εκδοχή των θανάτων από παθολογικά αίτια για τα παιδιά της. Μάλιστα ο συνήγορός της, εκτίμησε πως η δίκη της 33χρονης, θα εξελιχθεί σε «ντέρμπι ιατροδικαστών».

Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο, τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA,  υπογράμμισε πως οι καταθέσεις των πρώτων ιατροδικαστών θα τροποποιηθούν σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

«Θα ταχθούν υπέρ της ασφυξίας»

«Θεωρώ ότι στο δικαστήριο δεν θα είναι έτσι τα πράγματα, γιατί η αιτία θανάτου που δόθηκε στις πρώτες ιατροδικαστικές έχει να κάνει με άλλες συνθήκες και με τα νέα δεδομένα θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις τους», δήλωσε.

«Τώρα με τα νέα δεδομένα θα ταχθούν υπέρ της ασφυξίας όλοι οι ιατροδικαστές, γιατί αυτά τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι και λογικό η υπεράσπιση να στηριχτεί στις πρώτες ιατροδικαστικές γιατί απαλλάσσει την πελάτισσα του συνηγόρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραβλέψουμε την αλήθεια ή τα επιστημονικά δεδομένα που καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα».

Η διαταραχή της Πισπιρίγκου

Την εκτίμηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από ναρκισιστική διαταραχή έκανε η ψυχολόγος Άννα Ντόκου.

«Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει το συναίσθημα όπως υπάρχει για εμένα και για εσάς, άρα δεν υπάρχει και το πένθος. Όταν υπάρχει μία παθογένεια επηρεάζει όλους τους κρίκους της οικογένειας, όχι απαραίτητα πάντα, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε φαίνεται πως οι προσωπικότητες διαφέρουν πάρα πολύ. Το ποιος έχει επηρεάσει πρώτος ποιον δεν είναι ξεκάθαρο. Συνήθως είναι οι γονείς», δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA.

Πώς η αδερφή της «έκαψε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έκαψε» την αδερφή της όταν δήλωσε στην κατάθεσή της πως η μικρή Ίριδα δεν είχε αμυχές στο πρόσωπο όταν κοιμήθηκε. «Η χρονική ταυτοποίηση της πρόκλησης των αμυχών έχουν τεράστια σημασία», σημείωσε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom