Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΦως στο τούνελ: Θρίλερ με Διευθύντρια σχολείου που βρέθηκε με βαρύ χτύπημα...

Φως στο τούνελ: Θρίλερ με Διευθύντρια σχολείου που βρέθηκε με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι

Ένα ακόμα «Φως στο Τούνελ» θα βγει στον αέρα του Alpha απόψε στις 23.50 και η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με τρεις υποθέσεις που αναζητούν λύση και είναι γεμάτες από μυστηριώδεις λεπτομέρειες.

Θρίλερ σε νησί με Διευθύντρια σχολείου: Το θρίλερ της Διευθύντριας σχολείου από την Αθήνα, διαδραματίζεται σε νησί του Αιγαίου και «παγώνει» τους κατοίκους. Το βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, οι υποψίες και τα κλειστά στόματα. Το «Τούνελ» βρίσκει πρόσωπα – «κλειδιά» και το ταξίδι στον κόσμο του μυστηρίου ξεκινά.  Βασανιστική σιωπή.

Αγωνία για την 19χρονη από το Κορωπί: Το περίεργο τηλεφώνημα στον αδελφό της Άρτεμης και ο συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας. Τα ύποπτα μηνύματα, η βασανιστική σιωπή και οι άκαρπες έρευνες για τη 19χρονη από το Κορωπί.

Αγνοείται στην Αθήνα: Ήρθε στην Αθήνα από το νησί της, βρέθηκε σε νοσοκομείο μετά από περιπέτεια και χάθηκαν τα ίχνη της. Τα προσωπικά της αντικείμενα και τα χρήματα που έκαναν… «φτερά»,  συνθέτουν το σκηνικό της μυστηριώδους εξαφάνισης. Ο φιλεύσπλαχνος ιερέας και η συνεισφορά του στη μοναχική γυναίκα.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom