Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕξιχνιάσθηκαν 6 περιπτώσεις κλοπών σε Χανιά Ρέθυμνο και Ηρακλειο

Εξιχνιάσθηκαν 6 περιπτώσεις κλοπών σε Χανιά Ρέθυμνο και Ηρακλειο

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού 6 περιπτώσεις κλοπών (5 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) από επιχειρήσεις σε Χανιά ,Ρέθυμνο και Ηράκλειο. 

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί οι οποίοι εντοπίσθηκαν χθες (27.10.2022) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας να κινούνται με Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην καρότσα του αυτοκινήτου  διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και 28 φυσίγγια πολεμικού όπλου τα οποία και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ανωτέρω ημεδαποί  χθες (27.10.2022) είχαν αφαιρέσει μέρος των ανευρεθέντων μεταλλικών αντικειμένων από επιχείρηση εκτός λειτουργίας (πρατήριο υγρών καυσίμων) σε περιοχή το Δήμου  Γόρτυνας.

Επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 05/05/2022 έως και 27/10/2022 χρησιμοποιώντας το ανωτέρω  Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας θανόντα συγγενούς τους , είχαν αφαιρέσει από αύλειους χώρους και το εσωτερικό επιχειρήσεων, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία και ποσότητα πετρελαίου συνολικής αξίας 10.200 ευρώ. 

Ανευρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και ΙΧΦ αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ακόμα ημεδαπών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.  

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom