Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕτοιμάζονται για απεργία στις 9 Νοεμβρίου, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι

Ετοιμάζονται για απεργία στις 9 Νοεμβρίου, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

“Στη Συνέλευση πήραν το λόγο πολλά μέλη του Σωματείου που μετέφεραν με αισιοδοξία τον παλμό από τη σύγκρουση με την εργοδοσία μπροστά στην οργάνωση της Απεργίας στις 9 Νοέμβρη, για αυξήσεις στους μισθούς και την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας!

Μετέφεραν ακόμη την πείρα από την προσπάθεια του σωματείου να πατήσει πιο γερά στους χώρους δουλειάς, την επίθεση που δέχονται οι εμποροϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια κ.α. από τους μεγάλους ομίλους και τα προβλήματα των εργαζόμενων που τους προκαλεί η κυβερνητική πολιτική, ιδιαίτερα με την ακρίβεια που τσακίζει.

Επίσης, μεταφέρθηκε πλούσια πείρα από την προσπάθεια συγκρότησης αγωνιστικών πυρήνων μέσα σε μεγάλους χώρους δουλειάς,  τους αγώνες εργαζόμενων που με τη στήριξη της Ένωσης είχαν σημαντικές κατακτήσεις.

Εγκρίθηκε ακόμη το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ένωσης για το επόμενο διάστημα με το οποίο θα κορυφωθεί στην μεγάλη απεργιακή μάχη της 9ης Νοέμβρη!

Όλοι οι εργαζόμενοι λοιπόν έδωσαν ραντεβού μέσα στους χώρους δουλειάς, εκεί που καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί θα προετοιμάσουν και θα οργανώσουν μαζί τους συνάδελφους τους την επιτυχία της Γενικής Απεργίας στις 9 Νοέμβρη.

9 Νοέμβρη ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 10πμ Πλ. Ελευθερίας”

Πηγή: cretalive.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom