Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕρυθρός Σταυρός Χανίων - Νέες σημαντικές προσφορές για την ενίσχυση του έργου...

Ερυθρός Σταυρός Χανίων – Νέες σημαντικές προσφορές για την ενίσχυση του έργου τους

Ένα εκ των πιο ενεργών κυττάρων προσφοράς στην κοινωνία της Κρήτης και τον Άνθρωπο -ευρύτερα- είναι ο Ερυθρός Σταυρός – Παράρτημα Χανίων.

Άνθρωποι της “διπλανής πόρτας”, αλλά άριστα εκπαιδευμένοι και αφοσιωμένοι στο καθήκον τους, αφιερώνουν το χρόνο τους και τις δυνάμεις τους στην προσφορά προς το Συνάνθρωπο!

Ιδίως αν σκεφτεί κανείς πως στην Ελλάδα της 12ετούς -πλέον- κρίσης, αυτοί οι Άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να κρατήσουν την κοινωνία όρθια!

Το παράδειγμά τους “ζωντανό” και φωτεινό, ενώ μέσα από τις πράξεις τους καταφέρνουν να “συμπαρασύρουν” κι άλλους να προσφέρουν αυτό που μπορούν στην “υπηρεσία” της κοινωνικής προσφοράς.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι τις τελευταίες ημέρες τέσσερις μεγάλες εταιρίες επέλεξαν να προσφέρουν στον Ερυθρό Σταυρό μέσω χορηγιών, απαραίτητα υλικά για τις ανάγκες της δράσης των εθελοντών του.

Εταιρίες:

  • Φαρμακεία από τους “Μύλους Κρήτης”
  • Εκπαιδευτικός απινιδωτής και πιεσόμετρα από την εταιρία “ΑΓΚΟΠ καφέδες”
  • Φορείο και ιμάντες δεσίματος από την εταιρία “Κυνηγάκης”
  • Αντλία πυρόσβεσης από την εταιρία “etpa”

Την παραλαβή των υλικών έκανε ο Στέφανος Μαλαδάκης, αρχηγός των Σαμαρειτών Χανίων, ενώ ο ίδιος μίλησε στο Βήμα Κρήτης λέγοντας μεταξύ άλλων: “Η προσφορά των συνανθρώπων μας και των εταιριών που εκπροσωπούν είναι ιδιαιτέρως σημαντική για το έργο του Ερυθρού Σταυρού. Τους ευχαριστούμε εγκάρδια που ανταποκρίθηκαν με αυτόν τον τρόπο στο “άτυπο” κάλεσμά μας για να συνδράμουν στη δράση μας“, για να συνεχίσει λέγοντας “Το έργο και η συνολική δράση του Ερυθρού Σταυρού υπό την ηγεσία του κ. Αντώνη Αυγερινού, των Σαμαρειτών υπό την ευθύνη τομέα της κας Μαρίνας Σταμάτη, αλλά και του νέου προέδρου του παραρτήματος Χανίων κ. Στέλιου Καλαϊτζάκη, έχει αγκαλιαστεί θερμά και αυτό το γεγονός μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις όπου υπάρχει ανάγκη“.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom