Τρίτη, Απρίλιος 20, 2021
Αρχική Κρήτη Έργα της Κρήτης στις συναντήσεις του Περιφερειάρχη στα Υπουργεία Υποδομών και Επενδύσεων

Έργα της Κρήτης στις συναντήσεις του Περιφερειάρχη στα Υπουργεία Υποδομών και Επενδύσεων

- Advertisement -

Ζητήματα που αφορούν τον Βόρειο Οδικό Άξονα, καθώς και όλα τα έργα στην Κρήτη για τα οποία έχει αρμοδιότητα το Υπουργείο Υποδομών, συζήτησε την Τετάρτη ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον υφυπουργό, Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον γενικό γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στην Αθήνα.

Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού για τα έργα που αφορούν στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, το Ταμείο Ανάκαμψης και την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Ο κ. Αρναουτάκης είχε επίσης συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, αρμόδιο για τις δημόσιες επενδύσεις και το ΕΣΠΑ, καθώς και με το γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκο.

Στην ατζέντα της συνεργασίας ήταν τα έργα και οι προτεραιότητες στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τα έργα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 καθώς και τα έργα που προωθούνται στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 2021-2027.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -