Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα πρέπει να πηγαίνει κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο,...

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα πρέπει να πηγαίνει κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο, λέει ο δικηγόρος της

Νέα τροπή στην υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι κατά της 35χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Ισχυρό στοιχείο που συνδέει την 35χρόνη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρόνης Ιωάννας τον περασμένο Μάιο εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Καυστικό υγρό στην καπαρντίνα
Στην καπαρντίνα της 35χρόνης κατηγορούμενης, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη από βιτριόλι. Πρόκειται για το πανωφόρι που φέρεται να φορούσε η 35χρόνη την ημέρα της επίθεσης και έχει καταγραφεί στα βίντεο όπου απεικονίζεται να αποχωρεί από την Καλλιθέα.

«Απλά είναι ένα επιπλέον στοιχείο για τη δικογραφία. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την συγκεκριμένη κατηγορούμενη η οποία έκανε την πράξη» σημείωσε ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Η καπαρντίνα εντοπίστηκε στο σπίτι της κατηγορούμενης και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

«Υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο, τα τηλέφωνα τα οποία πήρε. Πάρα πολλά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η συγκεκριμένη έκανε αυτήν την πράξη» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο MEGA.

Κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο η Ιωάννα
Η 34χρόνη Ιωάννη συνεχίζει να δίνει την δική της μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της.

«Δεν είναι σε θέση ακόμα να έχει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της και να επουλωθούν τα τραύματα της. Θα επισκέπτεται το νοσοκομείο κάθε εβδομάδα. Η ψυχολογική της κατάσταση, παραμένοντας τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο και με τόσο εκτεταμένα τραύματα, δεν μπορεί να είναι καλή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Προς το παρόν, η πλευρά της 35χρόνης τηρεί σιγή ισχύος.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom