Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕπίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Κινδύνευε η ζωή μου» λέει η...

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Κινδύνευε η ζωή μου» λέει η 38χρονη μέσα από τη φυλακή

Εξηγήσεις για την πράξη της να ρίξει καυστικό υγρό στον εν διαστάσει συζυγό της έδωσε μέσα από τη φυλακή η 38χρονή από το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 38χρονη κινδύνευε η ζωή της λέγοντας ότι αυτός ο άνδρας είναι ένας σκληρός κακοποιός, ενώ διευκρίνισε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο. Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών.

Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους όπως πολύ καλά γνωρίζεις» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα Μέσα λες και είμαι το τέρας του Λόχ Νες» πρόσθεσε.

«Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία.Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά κινδύνευε η ζωή μου. Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχει ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί» δήλωσε στη συνέχεια η 38χρονη που έριξε το οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom