Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕπιθεώρηση και τεχνική σύσκεψη για το Φράγμα Αμαρίου παρουσία Κεφαλογιάννη, Παπαδογιάννη

Επιθεώρηση και τεχνική σύσκεψη για το Φράγμα Αμαρίου παρουσία Κεφαλογιάννη, Παπαδογιάννη

Τις εργασίες που εκτελούνται αυτή την περίοδο στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου, επιθεώρησαν το πρωί του Σαββάτου, ο βουλευτής Ρεθύμνου και πρώην Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών  κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης και στελέχη του Ο.Α.Κ.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου στο εργοτάξιο, διαπιστώθηκε πως «οι εργασίες εκτελούνται απρόσκοπτα και με ικανοποιητικούς ρυθμούς», ενώ αμέσως μετά ακολούθησε τεχνική σύσκεψη στα γραφεία του Ο.Α.Κ. στο Ρέθυμνο, για το ίδιο θέμα. Στην σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ., κ.  Βαγγέλης Μαμαγκάκης,  το Εκτελεστικό μέλος του Ο.Α.Κ. κ. Θοδωρής Νίνος και το στέλεχος του Ο.Α.Κ. κ. Μανόλης Πενθερουδάκης.

Στη συνέχεια οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Παπαδογιάννης, με το σύνολο των στελεχών του Ο.Α.Κ. που συμμετείχαν στην ως άνω σύσκεψη,  επισκέφθηκαν ακόμη την Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνου, ενόψει της Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες Επισκευής Στεγανώσεων και Συντηρήσεων» στην εν λόγω μονή, τις επόμενες ημέρες. Το έργο θα είναι προϋπολογισμού 133.296 ευρώ με ΦΠΑ και η χρηματοδότηση του, γίνεται εξολοκλήρου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. 

«Επιθεωρήσαμε ένα από τα σημαντικότερα έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου. Οι ρυθμοί εκτέλεσης είναι ικανοποιητικοί, όπως και η συνεργασία των φορέων που εμπλέκονται στην κατασκευή του. Ο κ. Κεφαλογιάννης από την αρχή αυτής της προσπάθειας, στέκεται αρωγός και συνδράμει στην εξεύρεση άμεσων λύσεων, όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο» ανέφερε ο κ. Παπαδογιάννης, σε δήλωση του, για το έργο που υλοποιεί ο Ο.Α.Κ. στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου.     

Αναφερόμενος στην συνάντηση που έγινε στη Μονή της Αγίας Ειρήνης, ο κ. Παπαδογιάννης υπογράμμισε πως «για μια ακόμη φορά, ο Ο.Α.Κ. θα συνδράμει με τις τεχνικές γνώσεις των υπηρεσιών του, σ’ ένα έργο, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Στόχος μας,  είναι πολύ σύντομα οι εργασίες να ξεκινήσουν προκειμένου οι εγκαταστάσεις της Μονής να…θωρακιστούν», επισήμανε  χαρακτηριστικά στην δήλωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. 

                                     Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Α.Κ.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom