Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕπίσκεψη Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων

Επίσκεψη Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων

Την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων επισκέφθηκε εχθές, Πέμπτη, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη Μπροστά» Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.  Στη συζήτηση που είχε με τον νέο Διευθυντή κ. Μαστραντωνάκη, αφού τον συνεχάρη για το έργο που έχει ήδη επιδείξει, ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα ασφαλείας και αστυνόμευσης στην Π.Ε. Χανίων αλλά και τις διαρκώς εντεινόμενες ανάγκες της υπηρεσίας. 

Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε τη σημασία που έχει για τους πολίτες και τους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες των Χανίων η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ζήτησε από τον κ. Μαστραντωνάκη να μεταφέρει στο προσωπικό της υπηρεσίας τις ευχαριστίες του για το πολυδιάστατο έργο που προσφέρουν στους πολίτες των Χανίων. 

«Από την καθημερινή αστυνόμευση ως την υποστήριξη των σωφρονιστικών καταστημάτων έως τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά είναι πολύ σημαντικό. Είναι έργο που προσφέρει στην ασφάλεια αλλά και στην ανάπτυξη του τόπου. Σε μια περιοχή μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος η συμβολή των αστυνομικών σε κάθε είδους επιχειρήσεις προστατεύει και σώζει ζωές, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και αποτελεί εγγύηση για τον επισκέπτη. Η ενίσχυση, επομένως,  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων σε προσωπικό είναι αναγκαία και πρέπει να είναι στις προτεραιότητές μας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκογιαννάκης.    

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom