Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Αρχική Βηματοθραύστης Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη: Η ελπίδα για ένα καλύτερο Αύριο γιγαντώνεται!

Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη: Η ελπίδα για ένα καλύτερο Αύριο γιγαντώνεται!

- Advertisement -

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα αποτελεί κυρίως εορτή περισυλλογής, πνευματικής μάχης με το αναπόφευκτο και φυσικά εορτή ανόδου από τον Γολγοθά στην μεγαλειώδη ιδέα της Ανάστασης.

Η κοινωνία ανά τους αιώνες δεν έπαψε να αντιμετωπίζει προβλήματα, να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και να προσδοκά την εξιλέωσή της μέσα από το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης!

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, υπάρχουν κι Άνθρωποι όμως που είναι εκεί να στηρίζουν με τις δυνάμεις τους όλους αυτούς τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Σιωπηλά, με ταπεινοφροσύνη και αγάπη δίνουν ότι μπορούν, όπως μπορούν…

Έτσι κι αυτό το Πάσχα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι συμπολίτες που έκαναν πράξη το αυτονόητο: τη στήριξη της κοινωνίας, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς τηλεοπτικούς φακούς διαφήμισης της πράξης τους, αλλά με μπόλικη αγάπη και σεβασμό προς τους έχοντες πραγματική ανάγκη.

Σε αυτή την κατεύθυνση πέραν από τους συμπολίτες που ήταν Εκεί για την κοινωνία, μεγάλο ρόλο παίζουν και αρκετοί εκκλησιάρχες, ταπεινοί δούλοι του Θεού που μέσα από τις πράξεις τους σπέρνουν το μήνυμα του στις καρδιές των ανθρώπων, αλλά και τοπικοί επιχειρηματίες, που πάντοτε στήριζαν και θωράκιζαν τον τόπο μας με την ανιδιοτελή προσφορά τους…

Πέρσι, κατά την ίδια περίοδο, μια ομάδα επιχειρηματιών με πρωτοβουλία του γνωστού Χανιώτη επιχειρηματία Στράτου Μπαλαντίνου, η “Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη” έκανε την εμφάνισή της στα πράγματα του τόπου, συγκεντρώνοντας και μοιράζοντας τόνους τροφίμων… Πέραν αυτού όμως, αυτή η ομάδα επιχειρηματιών κατάφερε να επηρεάσει θετικά κι άλλους συναδέλφους της να μπουν σε αυτόν τον δρόμο!

Έτσι λοιπόν και φέτος, τα μηνύματα που ήρθαν στο vimakritis.gr όπου συμπολίτες ευχαριστούσαν την “Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη” ήταν πολλά, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως η ελπίδα για ένα καλύτερο Αύριο γιγαντώνεται!

Keep working! 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -