Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕπιχειρείν: Σύσκεψη με τους 4 βουλευτές του νομού ζητά ο Στράτος Μπαλαντίνος

Επιχειρείν: Σύσκεψη με τους 4 βουλευτές του νομού ζητά ο Στράτος Μπαλαντίνος

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Χανίων με τους 4 βουλευτές του νομού ενώπιον του ΔΣ ζήτησε ο ανεξάρτητος σύμβουλος Στράτος Μπαλαντίνος προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον θέμα των συνεπειών της πανδημίας Covid-19 και των μέτρων για την ανακούφιση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. 

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού (Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020) συμβουλίου του ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων, ο κ. Μπαλαντίνος πρότεινε στο σώμα να καλέσουν τους 4 βουλευτές του νομού Χανίων (Μπακογιάννη, Πολάκη, Βολουδάκη, Διγαλάκη) σε δια ζώσης σύσκεψη, ώστε ενώπιον των 31 μελών του συμβουλίου αφενός να ενημερώσουν για το τι προτίθεται να κάνει το κοινοβουλευτικό σώμα ως προς τις οικονομικές συνέπειες του covid-19, αφετέρου, τα μέλη του ΔΣ να προτείνουν και να διεκδικήσουν μέσω των εκπροσώπων του νομού, λύσεις.

Η πρόταση του κ. Μπαλαντίνου σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος Κρήτης έγινε δεκτή από το σώμα.

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Μπαλαντίνο για το θέμα, ο ίδιος τόνισε “είναι κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Σε αυτή την υγειονομική και οικονομική πανδημία πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: την επιβίωση του τόπου μας και των ανθρώπων του. Ελπίζω να δεχθούν και οι βουλευτές, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση ώστε να έχουμε και πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλουμε“.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom