Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕορταστικό κλίμα με μουσική παρέα για τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του...

Εορταστικό κλίμα με μουσική παρέα για τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που υποδέχθηκαν στο «σπίτι τους», τους Χάρη Φασουλά και Γιώργο Μπαμπάτση

Τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, υποδέχθηκαν στο «σπίτι τους», τη Θεραπευτική Κοινότητα, τους μουσικούς Χάρη Φασουλά και Γιώργο Μπαμπάτση που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αφιλοκερδώς στην πρόσκληση.

Η θεραπευτική δύναμη της μουσικής και η απεξάρτηση συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο, το μεσημέρι της Τρίτης μέρας του νέου έτους στο ρυθμό των στίχων, των συναισθημάτων και των σκέψεων, με το πάθος για δημιουργία που αφυπνίζεται όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ζωή και διεκδικούν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία. Ένα μεσημέρι μουσικής, χορού, ελπίδας και αυθεντικής επικοινωνίας.

Ο Χάρης Φασουλάς αφιέρωσε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Γέννηση Δεύτερη» στα μέλη της Κοινότητας . Ένα τραγούδι με συμβολικό χαρακτήρα μιλά για τη διαδικασία της Αναγέννησης και οι στίχοι του εμπνέουν το αίσθημα της ελπίδας όπως  ο αγώνας  για την απεξάρτηση.

                               «Ν’ανθίσει πάλι ο λογισμός ,

                                 να ξεμαυρίσει η σκέψη ,

                                 να ξαναπιάσει την καρδιά,

                                 χαράς σκοπό να παίξει.

                                 Να ‘χω χορτάσει την χαρά

                                 όντε θα ξημερώσει

                                 γέννηση δεύτερη φορά 

                                 τ’ ονείρο να μου δώσει.»

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι δύο καλλιτέχνες με τη μουσική και τα λόγια τους έτερψε και συγκίνησε τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας και το προσωπικό .

Χάρη Φασούλα, Γιώργο Μπαμπάτση, σας ευχαριστούμε ολόψυχα για το πολύ ωραίο μουσικό μεσημέρι που μας χαρίσατε.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom