Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΈνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων: Εκδήλωση κοπής  πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων: Εκδήλωση κοπής  πρωτοχρονιάτικης πίτας

 Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00΄ στο «Πορτοκάλι Hall» στον Πλατανιά Χανίων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κοπής  πρωτοχρονιάτικης  πίτας.

   Θα μας διασκεδάσουν στο κρητικό πρόγραμμα, ο Γιώργος Φραντζεσκάκης με το Γιώργο Στρατάκη και εν συνεχεία ο Σταύρος Λαμπρόπουλος με την ορχήστρα του στο λαϊκό πρόγραμμα. Παράλληλα θα μας κρατήσουν συντροφιά με τους χορούς τους ο παραδοσιακός σύλλογος «Οι Βιγλάτορες». 

   Το μενού θα είναι πλήρες και η τιμή εισόδου ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ για τους ενήλικες  και για τα παιδιά (5 έως 12 ετών) 8 ευρώ.  

  Σας πληροφορούμε ότι μέρος των εσόδων της φετινής εκδήλωσης  θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο ταμείο αλληλοβοήθειας της Ένωσής μας για αντιμετώπιση θεμάτων υγείας των συναδέλφων μας.

  Τέλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι συνάδελφοί μας   που αποστρατεύτηκαν κατά το έτος 2022 καθώς και τέκνα μελών μας με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. 

  Περιμένουμε τόσο τους συναδέλφους μας όσο και τους Χανιώτες συμπολίτες μας να δώσουν βροντερό παρών με την παρουσία τους!

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom