Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΑπόψειςΈνα μεγάλο «ευχαριστώ» - Συνεχίζουμε δυναμικά όπως κάναμε πάντα!!!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» – Συνεχίζουμε δυναμικά όπως κάναμε πάντα!!!

Συμβαίνει κάποιες φορές το «ευχαριστώ» να είναι λίγο μπροστά στα συναισθήματα ευγνωμοσύνης που μας πλημμυρίζουν. Έτσι και τώρα. Η ευγνωμοσύνη για τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου στις εκλογές του Ερυθρού Σταυρού  είναι μεγάλη, ενώ η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για ‘μένα ευθύνη να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες σας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεξαχθούν οι εκλογές του Ερυθρού Σταυρού, ένα ακόμα μεγαλύτερο σε όλους εσάς που ήσασταν εκεί να μας στηρίξετε και να μας δώσετε κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Στον κ. Αυγερινό, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επανεκλογή του και την έως τώρα μεγαλειώδη δράση του! Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, να τον στηρίζουμε και να κάνουμε την οργάνωσή μας ακόμα πιο δυνατή!

Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, αλλά και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Η παρουσία όλων ήταν έντονη και πολύτιμη. Στο απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιαννακάκη οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δράση του. Του εύχομαι υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες!

Η εκλογική διαδικασία δεν ανέδειξε «νικητές» και «ηττημένους», αλλά τη δυναμική που έχει ο Ερυθρός Σταυρός στην κοινωνία. Το δικό μας χρέος και της νέας διοίκησης είναι να συνεχίσουμε την πορεία που η κοινωνία και ο κόσμος έχει ανάγκη.

Συνεχίζουμε δυναμικά όπως κάναμε πάντα!!!

Με εκτίμηση,

Στέφανος Μαλαδάκης

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom