Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2023: «Έριξε» την ψήφο του ο Αλέξης Τσίπρας, «η αλλαγή σήμερα...

Εκλογές 2023: «Έριξε» την ψήφο του ο Αλέξης Τσίπρας, «η αλλαγή σήμερα είναι στα χέρια του λαού»

Στην Κυψέλη ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, στην Κυψέλη.

Προσερχόμενος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τη δικαστική αντιπρόσωπο σχετικά με την προσέλευση. Η δικαστική αντιπρόσωπος απάντησε ότι η προσέλευση είναι μειωμένη για την ώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού ψήφισε, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όσοι γιορτάζουν, λέγοντας πως ελπίζει απόψε να «γιορτάζει και ο ελληνικός λαός».

«Η Αλλαγή είναι σήμερα στα χέρα του λαού μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωση του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του στο 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο κ. Τσίπρας κατ’ αρχάς ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες, τους Κωνσταντίνους, τις Κωνσταντίνες και τις Ελένες, προσθέτοντας: «Ας ελπίσουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει μαζί τους και ο ελληνικός λαός, γιατί σήμερα είναι ημέρα ελπίδας».

Τόνισε ειδικότερα ότι «οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα. Να αφήσουμε πίσω μια σκληρή, δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας, εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους.

Να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει νέα πρόσωπα, κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης».

«Η Αλλαγή είναι σήμερα στα χέρα του λαού μας», υπογράμμισε καταληκτικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom