Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2023 – Δημήτρης Βίτσας: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το...

Εκλογές 2023 – Δημήτρης Βίτσας: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα

«Σαφέστατα ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα» σημείωσε ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ωστόσο έσπευσε να σημειώσει πως τώρα δεν είναι η ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις Παπαδημούλη, ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στο κόμμα του, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραδώσει την σκυτάλη.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις 49 ετών, κάποιοι ξεκινάνε τώρα την πολιτική τους καριέρα». Σημείωσε, δε, πως ο ίδιος πήρε το κόμμα και το έκανε κυβέρνηση.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Σαφέστατα έχει και αυτός ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει».

Αναφέρθηκε και στην γκρίνια που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο, όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι αυτό το αντικείμενο. «Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθάνε και τις εκ των έξω βολές» τόνισε.

Τέλος, σημείωσε πως στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, και το τι έφταιξε στις εκλογές της 21 Μαΐου.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom