Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021
- Advertisment -spot_img
ΑρχικήΚρήτηΕκδρομή στο Φράγμα του Ρίχτη μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Εκδρομή στο Φράγμα του Ρίχτη μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Μέλη και προσωπικό της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης Ηρακλείου σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργάνωσαν και υλοποίησαν πεζοπορία στο Φαράγγι του Ρίχτη στο Λασίθι το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη. Η συγκεκριμένη δράση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της θεραπευτικής διαδικασίας στην οποία είναι ενταγμένοι άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στις εξαρτήσεις, προκειμένου όχι μόνο να ανακτήσουν τον έλεγχο του εαυτού τους, αλλά συνάμα να ανακαλύψουν και να ζήσουν μια νέα ζωή με νόημα.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης συνιστούν τους καλύτερους αρωγούς σε έναν τέτοιο αγώνα, ενώ οι συμμετέχοντες σε τέτοιες δραστηριότητες βιώνουν όψεις της ομαδικότητας, της αλληλοβοήθειας, της αλληλοϋποστήριξης, της αλληλεγγύης που ενδυναμώνουν το αίσθημα του ανήκειν στην ομαδική θεραπευτική διαδικασία, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται σε εναλλακτικούς τρόπους δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου τους χρόνου.

Η Ανοικτή Δομή Υποστήριξης Ηρακλείου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας σε ενήλικες άνω των 21 ετών, οι οποίοι έχουν εξάρτηση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το τζόγο ή το διαδίκτυο, καθώς επίσης και στις οικογένειές τους.

Η συμμετοχή στις παραπάνω υπηρεσίες είναι δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο.

Διεύθυνση: Σμπώκου 6, ισόγειο

Τηλέφωνο: 2810 319505

E-mail: ady@kethea-ariadni.gr

- Advertisement -
- Advertisment -spot_img

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom