Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήLifestyleΕίναι γεγονός: Γυρίστηκε η πρώτη ελληνική ερωτική ταινία στον βυθό του Αιγαίου...

Είναι γεγονός: Γυρίστηκε η πρώτη ελληνική ερωτική ταινία στον βυθό του Αιγαίου – ΦΩΤΟ

Εν έτει 2020 μία από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες παγκοσμίως με τζίρο δισεκατομμυρίων είναι αυτή της βιομηχανίας ταινιών ενηλίκων. Όλα ξεκίνησαν το 1896 όταν στην Γαλλία γυρίστηκε η πρώτη ερωτική ταινία με τίτλο “Le Coucher de la Mariée” ένα 9λεπτο φιλμ όπου δυστυχώς σώζονται μόνο 2 λεπτά.

Η συγκεκριμένη ταινία δεν περιέχει γυμνό αλλά για τα δεδομένα της εποχής ήταν κάτι πολύ προκλητικό και προχωρημένο.

Αλλά αυτό που σίγουρα θα σας εκπλήσσει είναι ότι η πρώτη ταινία ερωτικού περιεχομένου στην Ευρώπη που απεικονίζεται γυμνό είναι Ελληνική και πρόκειται για την ταινία του Ορέστη Λάσκου με τίτλο “Δάφνις και Χλόη”, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Λόγγου, αρχαίου Έλληνα συγγραφέα που έζησε την Ρωμαϊκή εποχή στις αρχές του 3ου αιώνα μ.Χ. Τα γυρίσματα της έγιναν το 1931 στη Λέσβο όπου διαδραματίζεται η ιστορία, αλλά και στην Κόρινθο. Η Ελλάδα πρωτοπόρος και σε αυτό τον χώρο!

Είναι γεγονός: Γυρίστηκε η πρώτη ελληνική ερωτική ταινία στον βυθό του Αιγαίου [εικόνες]

Με την πάροδο των χρόνων αναπτύχθηκε παγκοσμίως η βιομηχανία ταινιών ενηλίκων. Πλέον Ελληνικές παραγωγές παίζουν παγκοσμίως και μάλιστα με διακρίσεις πρωταγωνιστών, όπως αυτές της Ιννας Ιννάκι και του Τεό, σε Ευρώπη, Αμερική και πλέον μέσω διαδικτύου σε όλο τον πλανήτη.

Οι παραπάνω ξεκίνησαν ως πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν την δική τους εταιρία παραγωγής. Η SugarBabes.tv ιδρύθηκε το 2017 και έβαλαν μέσα από τη δουλειά τους από την πλευρά της παραγωγής, σεναρίου και σκηνοθεσίας την Ελλάδα στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας βιομηχανίας ενηλίκων.

ταινία ερωτική

Μάλιστα το 2018 η Ιννα Ιννακι πέρα από τα διεθνή βραβεία που έχει αποσπάσει ως πρωταγωνίστρια, είχε κατακτήσει την 3η θέση παγκοσμίως σε διαγωνισμό γυναικών επαγγελματιών παραγωγών ερωτικών ταινιών από παγκόσμιο κολοσσό, ιντερνετική εταιρία που διοχετεύει τέτοιου είδους υλικό.

τσόντα

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, υποβρύχια γυρίσματα σε βάθος 20 μέτρων για να υπάρχει ο σωστός φωτισμός και καθαρά νερά για να υπάρχει ευκρίνεια εικόνας και σε κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να μην υπάρχουν ρεύματα για να μπορούν να είναι σταθεροί οι πρωταγωνιστές και οι καμεραμάν.

τσόντα

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Σοφία Παυλίδη και Nek Junior το νέο αίμα ηθοποιών της SugarBabes.tv, καθώς και οι εικονολήπτες πέρασαν όλοι από εκπαίδευση καταδύσεων και επιδόθηκαν στην πράξη μετά από ειδική εκπαίδευση κάτι πολύ δύσκολο γενικώς.

τσόντα

Η Ιννα και ο Τεό πρωτοπόρησαν για άλλη μία φορά! Η ταινία θα ανέβει στο σάιτ της εταιρίας παραγωγής και αναμένονται δημοσιεύματα και προβολές της σε Ευρώπη και Αμερική από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που καλύπτουν την συγκεκριμένη βιομηχανία, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν με άλλες παραγωγές τους.

τσόντα

Μέσα από την ταινία θα προβληθεί η Ελλάδα κάτι που έμμεσα συμβάλλει και στην προώθηση της ομορφιάς της χώρας μας για τον τουρισμό. Ποιος ξέρει τι ακόμα μας περιμένει, ίσως το επόμενο βήμα για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου να είναι το διάστημα.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom