Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Αρχική Κοινωνία Δολοφονία Καραϊβάζ: Εξετάζεται αν οι εκτελεστές είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν ξανά

Δολοφονία Καραϊβάζ: Εξετάζεται αν οι εκτελεστές είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν ξανά

- Advertisement -

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό και μαρτυρίες των ημερών πριν την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της εκτέλεσης του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στα χέρια τους τα βίντεο , τα οποία βλέπουν και αναλύουν προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους φέρουν πιο κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών και την εξιχνίαση του εγκλήματος, που συντάραξε το πανελλήνιο την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το Star δημοσίευσε ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την οδό Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης και στο οποίο φαίνεται να περνά ένα σκουτεράκι παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων.

Το βίντεο αυτό είναι τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά που βλέπουμε να φοράει ένας από τους δολοφόνους.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι, δηλ. να χωρίστηκαν προκειμένου να “θολώσουν” τα νερά και να είναι πιο εύκολη η διαφυγή τους.

Είχαν προσπαθήσει να τον ξανασκοτώσουν;

Η αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, φαίνεται πως εξετάζει και το ενδεχόμενο οι δράστες να ήθελαν να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο τις προηγούμενες ημέρες, κάτι όμως που δεν είχαν καταφέρει.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, την Τετάρτη 7 Απριλίου ο δημοσιογράφος έφυγε κανονικά από το στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής, όμως καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο λόγος ήταν ότι άλλαξε δρομολόγιο, παρέλαβε τη σύζυγό του από τη δουλειά και πήγαν και οι δύο μαζί στο σπίτι τους με μεγάλη καθυστέρηση.

Έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο οι δράστες να έφυγαν, γιατί η καθυστέρηση ήταν μεγάλη ή γιατί ήθελαν να τον προσεγγίσουν όταν ήταν μόνος του.

Την Πέμπτη ο δημοσιογράφος έφυγε μία ώρα νωρίτερα από τη δουλειά του απ’ ό,τι συνήθιζε και επέστρεψε νωρίτερα στο σπίτι του. Τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη είχε παρκάρει ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Την Παρασκευή, ωστόσο, ο δημοσιογράφος έφυγε τη συνηθισμένη ώρα από το στούντιο και επειδή δεν βρήκε να παρκάρει έξω από το σπίτι του, πάρκαρε σε απόσταση περίπου 90 μέτρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες να είχαν βάλει συνεργούς τους να έχουν πιάσει τη θέση μπροστά από το σπίτι, ώστε να δώσουν χρόνο στους δύο εκτελεστές να δράσουν.

Πηγή: dikaiologiitika.gr

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -