Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleDisney: Συνεχίζουν με νέες παραγωγές Τοy Story, Ψυχρά και Ανάποδα και Avatar

Disney: Συνεχίζουν με νέες παραγωγές Τοy Story, Ψυχρά και Ανάποδα και Avatar

Και ενώ πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου το «Avatar: The Way of the Water», ξεπέρασε τον «Τιτανικό» σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο διεθνές box office στην ιστορία, η Disney κάνει νέα σχέδια, σύμφωνα με δηλώσεις του  CEO της Disney, Bob Iger.

Τι να περιμένουμε στις νέες ταινίες

Αρχικά ο δημιουργός της ταινίας, Τζέιμς Κάμερον, σχεδιάζει τρεις ακόμη ταινίες «Avatar» τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, να αναμένουμε τα σίκουελ του Toy Story, που θα περιλαμβάνει ήδη τέσσερα κεφάλαια και ένα spin-off, το «Lightyear» (2022). Αν και το τελευταίο δεν είχε σημαντικά έσοδα στο box office, ωστόσο, το «Toy Story 3» και το «Toy Story 4» μαζί ξεπέρασαν το 1 δις σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Στο μεταξύ, η πρώτη ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα», η οποία κυκλοφόρησε το 2013, γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ το σίκουελ «Ψυχρά κι Ανάποδα 2» εισέπραξε περισσότερα από 1.4 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office το 2019. Πέρα από τις ταινίες το συγκεκριμένο franchise περιλαμβάνει το «Disney on Ice» show, ένα μιούζικαλ στο Broadway, πολυάριθμα μικρού μήκους φιλμ. tv specials και βιβλία.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom