Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021
- Advertisment -
Αρχική Lifestyle Dior: Ποια είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο

Dior: Ποια είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο

Η κάμερα των «Κου Κου» βρέθηκε έξω από το στάδιο, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι καλεσμένοι θα είναι 400 και θα είναι μυστικοί, εκ των οποίων και κάποιοι Έλληνες όπως η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Βασίλης Ζούλιας. Από τις διεθνείς παρουσίες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κατά 99% θα είναι η Μπριζίτ Μακρόν και η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.

«Δεν υπάρχει καμία θέση, ούτε με μέσο. Όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας θα έχουν μόνο έναν δημοσιογράφο και μία κάμερα αυστηρότατα. Μάλιστα, με προσέγγισαν και Έλληνες σελέμπριτις για να με ρωτήσουν αν υπάρχει κάποιο “κονέ” για να καταφέρουν να πάνε», ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η διοργάνωση έχει κλείσει πολύ γνωστές σουίτες και ο Dior έχει κλείσει ιδιωτικές προβολές για γκρουπ των 10 ατόμων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν με μυστικό κωδικό τα όσα θα συμβούν στο fashion show.

Παράλληλα, 85 μοντέλα διεθνούς φήμης θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και μία από αυτές θα είναι Ελληνίδα. Ο λόγος για τη Ροζάνα Γεωργίου, την «Καρυάτιδα», όπως την αποκαλούν τα ξένα μέσα.

Η επίδειξη μόδας και η φωτογράφιση στην Ακρόπολη είναι αφιερωμένες στην επέτειο των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ανεξαρτησία της Ελλάδας και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους, ως ένα γεγονός θεμελιώδους σημασίας για την Ευρώπη και τις σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, κατηγορώντας την επιλογή των διοργανωτών να μην καλεστούν όλοι οι Έλληνες σχεδιαστές.

Είχε άλλωστε ανεβάσει και σχετικό ποστ για αυτό:

«Ήταν λάθος του pr του γαλλικού οίκου να μην καλεστούν όλοι οι Έλληνες σχεδιαστές. Εμένα η πρόσκλησή μου, μόλις έφτασε χθες. Εμείς τιμούμε τον Dior με την παγκόσμια υπεραξία της κληρονομιάς μας, όχι το αντίθετο».

Σε αυτό διαφώνησε ανοιχτά ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας πως και ο συγκεκριμένος οίκος είναι τεράστιος.

Όπως εξήγησε κατόπιν ο σχεδιαστής, τελικά οι Έλληνες σχεδιαστές έλαβαν πρόσκληση από τον οίκο να βρίσκονται στην επίδειξη.

Τέλος, σύμφωνα με το Love it, η κυρία Μακρόν δεν θα παρίσταται σε αυτό, ενώ αντίθετα, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι η Salma Hayek με τον σύζυγό της είναι ήδη στην Ελλάδα για την επίδειξη.

Με πληροφορίες από znews.gr

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisment -

Επικαιρότητα

Newsroom