Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Αρχική Κρήτη Δήμος Κισσάμου για πανδημία: Έκκληση για ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων

Δήμος Κισσάμου για πανδημία: Έκκληση για ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων

- Advertisement -

Ενστερνιζόμενοι την έντονη ανησυχία των δημοτών μας για την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας και ιδιαιτέρως μετά τα ανακριβή πρόσφατα δημοσιεύματα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι ο Δήμος Κισσάμου βρίσκεται σε εγρήγορση λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα, με στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή μας αξιολογούνται συνεχώς και βρισκόμαστε σε άμεση και άριστη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, Κέντρο Υγείας).

Όπως ενημερώσαμε και με προηγούμενο δελτίο τύπου, ήδη προγραμματίστηκε δράση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) την Μεγάλη Τετάρτη για όσους επιθυμούν να εξεταστούν.

Παρόλα αυτά όμως, θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους να τηρείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλα τα απαιτούμενα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία δείχνοντας ατομική και κοινωνική ευθύνη.

Οι παραπλανητικές ειδήσεις τροφοδοτούν τον πανικό και μόνο σύγχυση και φόβο δημιουργούν. Ας δείξουμε όλοι την απαραίτητη ψυχραιμία.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -