Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
ΑρχικήΚρήτηΔήμος Κισσάμου: Ελάτε στην 1η διοργάνωση που κάνει «ποδαρικό» στους αγώνες δρόμου...

Δήμος Κισσάμου: Ελάτε στην 1η διοργάνωση που κάνει «ποδαρικό» στους αγώνες δρόμου και εκτός δρόμου για το 2022 στην Κρήτη.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων,  ο Δήμος Κισάμου, ο  Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισάμου, η ομάδα του Λαφονήσιου Δρόμου – Ιναχώριες Διαδρομές και ηΟμάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου,  διοργανώνουν αγώνα τρεξίματοςανωμάλου δρόμουαλλά και πεζοπορίαςμε την ονομασία“ΡέτζακαςTrailRun&Hike”που θα λάβειχώρα την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα10:30 π.μ. , στην ημιορεινήπεριοχήΠλοκαμιανών, Βάθης, Τζιτζιφιάς (Δ.Ε. Ιναχωρίου, ΔήμουΚισάμου, 10 χλμ. πριν το Λαφονήσι).

Το “ΡέτζακαςTrailRun&Hike” είναι η πρώτη διοργάνωση μεαγώνα τρεξίματος ανωμάλου δρόμουκαι περιλαμβάνει μια διαδρομή 8 χιλιομέτρων αποτελούμενη από χωμάτινους αγροτικούς δρόμους, μονοπάτια και άσφαλτο κατά μήκος της οποίας μπορείτενα ανακαλύψετε τον καταρράκτη “Ρέτζακα”, να απολαύσετε την θέα αλλά και τις εναλλαγές στην πλούσια χλωρίδα της ενδοχώρας του Δ.ΕΙναχωρίου.

Σκοπός είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας, αλλά και η ευαισθητοποίηση σταπάνταεπίκαιραθέματαπεριβάλλοντος και στα ζητήματαελευθερίας των βουνών μας.

Το ΡέτζακαςTrailRun&Hike 2022 απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές, δρομείς βουνού ή δρόμου αλλά και σε περιπατητές και λάτρεις της φύσης. Θα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να διανύσουν την διαδρομή με τρέξιμο, δυναμικό βάδισμα ή και πιο χαλαρή πεζοπορία.  

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Ρέτζακας Trail Run (εκκίνηση στις 10:30 ακριβώς) με διαγωνιστικό χαρακτήρα και ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Δικαίωμα συμμέτοχηςέχουν άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και πάνω
  • Το κόστος συμμέτοχης είναι 12€ 
  • θα γίνει απονομή για τους 3 πρώτους άνδρες (Γενική κατηγορία) και τις 3 πρώτες γυναίκες (Γενική κατηγορία), όπου θα λάβουν μοναδικά αναμνηστικά και δώρα.
  • Κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει τον αριθμό συμμέτοχης, αναμνηστικό μπλουζάκι, αναμνηστικό μετάλλιο, chipχρονομέτρησης
 • ΡέτζακαςTrailHike  (εκκίνηση 10.45), στην ίδια διαδρομή, χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα και χωρίς χρονομέτρηση.
 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ενήλικες και παιδιά (Παιδιά 15-17 χρονών με υπεύθυνη δήλωση γονέα, παιδιά κάτω των 15 με υπεύθυνη δήλωση και συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα)
 • Το κόστος συμμέτοχης είναι 10€ 

Το σημείο εκκίνησης-τερματισμού και για τις δύο διαδρομές θα είναι το παλιό Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών του Δ.Ε  Ιναχωρίου του Δήμου Κισάμου, Χανίων (Δείτε εδώ: https://bit.ly/trailrun22start)

Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά (θα υπάρξει ενημέρωση με mail σε όλους τους συμμετέχοντες 10 μέρες πριν τον αγώνα), είτε επιτόπου την ημέρα του αγώνα.

Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με λεωφορείο, θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο για την διοργάνωση ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΑΜΟΣ-ΠΛΟΚΑΜΙΑΝΑ με επιστροφή και έξτρα κόστος 5€ (Μπορείτε να το δηλώσετε κατά την ηλεκτρονική εγγραφή).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ: https://bit.ly/retzakas-register

Η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει για την κάλυψη των συμμετεχόντων με νερό, θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη αλλά και κέρασμα μετά τον αγώνα για όλους.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλες οι διατάξεις όπως αυτές ορίζονται από την ΓΓΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Από την Οργανωτική ομάδα του “Ρέτζακας TrailRun&Hike”

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6973761676 (Πλοκαμάκης Μανόλης), 6976517472 (Παπαδημητράκης Μενέλαος), ή στα email: lafonisiosdromos@gmail.com&odykissamou@gmail.com

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom