Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΔήμος Ηρακλείου: Υπεγράφη η σύμβαση για 10 οικίσκους για τις ανάγκες της...

Δήμος Ηρακλείου: Υπεγράφη η σύμβαση για 10 οικίσκους για τις ανάγκες της προσχολικής εκπαίδευσης

Υπέγραψε την σύμβαση για 10 οικίσκους που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της προσχολικής εκπαίδευσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Τη σύμβαση για την τοποθέτηση σε δυο ακίνητα του Δήμου Ηρακλείου δέκα οικίσκων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν μέρος των αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, υπέγραψαν το μεσημέρι της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Η σύμβαση υπεγράφη στο γραφείο του Δημάρχου, στην Λότζια, παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Αγγελάκη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού. Έξι οικίσκοι θα τοποθετηθούν σε ακίνητο στις Μεσαμπελιές (οδός Μυρτιάς) και τέσσερις στο Δειλινό (οδός Μιχαήλ Μανασάκη και Κουνάβων).

Το χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση των οικίσκων είναι 45 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Παράλληλα, για την μεταβατική περίοδο μέχρι την τοποθέτηση των 10 οικίσκων, o Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, έχει ήδη εξασφαλίσει την διάθεση 11 πλήρως εξοπλισμένων και λειτουργικών αιθουσών, με την δυνατότητα να γίνουν 12 μετά την ολοκλήρωση τοποθέτησης των δικαιούχων voucher.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου είχε αναλάβει την εξεύρεση 10 αιθουσών, ενώ την τοποθέτηση άλλων 22 έχει αναλάβει η ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.).

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom