Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΔήμος Ηρακλείου: Επιστρέφει το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Δήμος Ηρακλείου: Επιστρέφει το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» επιστρέφει στολισμένο και γιορτινό στην Πλατεία Ελευθερίας, για να κάνει την καρδιά της πόλης να χτυπήσει χαρούμενα και  να σκορπίσει χρώματα και μελωδίες στη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2022-2023.

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τη δημιουργία του  χριστουγεννιάτικου χωριού που τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Η εορταστική αυτή διοργάνωση υπόσχεται να φέρει αληθινή ψυχαγωγία ,με πλούσιες πολιτιστικές, εικαστικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια σε ειδικά διαμορφωμένους οικίσκους, σε όλη την πλατεία, μέχρι και τη Λ. Δικαιοσύνης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συναυλίες σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης. Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι εναρμονισμένες με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με ιδιαίτερη φροντίδα για το περιβάλλον.

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο 2022» θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και θα κλείσει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και η χριστουγεννιάτικη αγορά του. 

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ξεκινήσει. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου 2022 (και ώρα 15:00) στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων (Ελευθέρνης 15) από τις 09:00 – 14:00, ή ηλεκτρονικά στο protokolo@heraklion.gr. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι ας ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.heraklion.gr/municipality/auction/prosklhsh-gia-xristoygenniatiko-kastro-17112022.html?fbclid=IwAR2x8CSN2NLJrC4ziktASlQibhHpxNE36jCIzHxnUqAKVyI0GbVYgx5hDm4 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom