Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΔημητρακόπουλος για κατάσταση Φιλιππίδη: Αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι μπορεί να...

Δημητρακόπουλος για κατάσταση Φιλιππίδη: Αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι μπορεί να πεθάνει

«Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει» ανέφερε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη για την κατάσταση της υγείας του εντολέα του.

Για σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μίλησε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.  «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

«Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40» πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ο κατηγορούμενους για βιασμούς ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από παράπονα που έκανε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τα ξημερώματα της Παρασκευής για πόνους που είχε. Αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς κρίθηκε πως πρέπει να εισαχθεί για νοσηλεία.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη Νευρολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός έχει αρκετές φορές παραπονεθεί μέσω των εκπροσώπων του για επιδείνωση της υγείας του. Την ίδια ώρα η δίκη του συνεχίζεται, χωρίς την παρουσία του ίδιου, καθώς κρίθηκε πως πρέπει να παραμείνει κλινήρης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom