Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΔήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη, για την σημαντική...

Δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη, για την σημαντική διάκριση του Πανεπιστήμιου Κρήτης

Με αφορμή την ανάδειξη στην πρώτη θέση, μεταξύ των Ελληνικών Πανεπιστημίων, στην οποία κατατάσσεται το Πανεπιστήμιο Κρήτης σύμφωνα με τη λίστα Times Higher Education (THE) World University Rankings, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά, πληροφορηθήκαμε τη νέα σημαντική διάκριση του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το επίπεδο των Ακαδημαϊκών ιδρυμάτων σε όλο το νησί, διαρκώς αναβαθμίζεται και πλέον η επιστημονική γνώση που παράγεται σε αυτά, κατακτά ολοένα και σημαντικότερες θέσεις αναγνώρισης, τόσο σε Εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

Η πρώτη θέση πανελλαδικά που κατέκτησε το Πανεπιστήμιο Κρήτης, έρχεται να επιβεβαιώσει τα παραπάνω και να εκπέμψει ένα πολύ δυνατό μήνυμα, από την επιστημονική κοινότητα του νησιού μας, στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας. 

Ως Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, νιώθουμε υπερήφανοι, τόσο για την σπουδαία αυτή διάκριση, όσο και για τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως συμβαίνει και με όλα τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα του νησιού, τα οποία αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες του Ο.Α.Κ.». 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom