Τρίτη, Απρίλιος 20, 2021
Αρχική Κρήτη Διγαλάκης για Χαιρετάκη: "Επιμένει στα περί «νέας δικτατορίας» - ο ΣΥΡΙΖΑ να...

Διγαλάκης για Χαιρετάκη: “Επιμένει στα περί «νέας δικτατορίας» – ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση”

- Advertisement -

Ξεκάθαρη, αιχμηρή και με πολλούς αποδέκτες η δήλωση του πρώην Υφυπουργού Παιδείας και βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη με αφορμή το “ποστ” του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Χαιρετάκη που εμφάνιζε τον Πρωθυπουργό ως Χίτλερ και τη Νέα Δημοκρατία ως Νέα Δικτατορία. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Διγαλάκης αναφέρει:
Το ποιοι επενδύουν στον διχασμό, μέσω της ακραίας ρητορικής και της δημιουργίας συνθηκών ακραίας πόλωσης, σε αυτήν τη χώρα τα τελευταία χρόνια, είναι ευρέως γνωστό. Είναι εκείνοι που προσδοκούν ότι θα αποκομίσουν οφέλη και πάλι, προτάσσοντας ξανά το κομματικό από το εθνικό συμφέρον. Είναι εκείνοι οι οποίοι λόγω ένδειας αντιπολιτευτικού λόγου και προτάσεων, εργαλειοποιούν τα πάντα, από την πανδημία μέχρι και αιτήματα τρομοκρατών.
Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή απέδειξε ξεκάθαρα, για ακόμη μία φορά, ότι η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυώνται την ενότητα της χώρας και εργάζονται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για την έξοδο από την πανδημία και την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη της ελληνικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.
Την ίδια ώρα, την ώρα που απαιτείται εθνική ενότητα και συμπόρευση για να ξεπεράσουμε την πρωτοφανή, σε παγκόσμιο επίπεδο, υγειονομική κρίση και τις πολύπλευρες επιπτώσεις της, ο κ. Τσίπρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να επιλέγουν τον δρόμο της έντασης, της πόλωσης και του διχασμού.
Δυστυχώς, και στα Χανιά υπήρξαν πρόσφατα τέτοια δείγματα από μέλος της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές το 2019, ο οποίος εμφάνισε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Πρωθυπουργό ως… Χίτλερ, κάνοντας λόγο για «Νέα Δικτατορία», ενώ και όταν αφαίρεσε την άθλια αυτή εικόνα, συνέχισε να επιμένει στα περί «νέας δικτατορίας»!
Ως βουλευτής αλλά και ως Χανιώτης πολίτης αναμένω από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, να πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση δημόσια, έστω και με καθυστέρηση. Όσο δεν το πράττει, είναι προφανές ότι ανέχεται αυτή την ανιστόρητη, αντιδημοκρατική και απολύτως καταδικαστέα πολιτική συμπεριφορά.
Δείτε επίσης:

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -