Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΔιαδικασία αποζημίωσης από τον Δήμο Χανίων για κύρια κατοικία και οικοσκευές, με...

Διαδικασία αποζημίωσης από τον Δήμο Χανίων για κύρια κατοικία και οικοσκευές, με αφορμή τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 33862/06-05-2019 Κοινή Υπουργική Απόφαση «Διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές» (ΦΕΚ 1699 Β΄), οι κάτοικοι του Δήμου Χανίων, των οποίων η κύρια κατοικία και η οικοσκευή επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 15ης Οκτωβρίου 2022, μπορούν να αιτηθούν αποζημίωση, υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση και την Υπεύθυνη Δήλωση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και να κατεβάσουν τα απαραίτητα αρχεία στο www.chania.gr και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους έως και 14/11/2022, μέσω e-mail στο dimos@chania.gr με θέμα: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ

Επισημαίνεται ότι η αποζημίωση αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, που έχει υποστεί ζημιές στην οικοσκευή της, είτε χρήζει απλών επισκευαστικών εργασιών. Η αποζημίωση δεν προβλέπεται για δευτερεύουσες ή εξοχικές κατοικίες, υπόγειους βοηθητικούς χώρους, γενικά βοηθητικούς χώρους, αποθήκες, γκαράζ, κοινόχρηστους χώρους, λεβητοστάσια, καταπτώσεις εξωτερικών τοιχίων-περιφράξεις, κτλ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/18102022apozimioseiskakokairias.html  και εξυπηρέτηση στο τηλέφωνο: 2821341694, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας. 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom