Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Αρχική Κρήτη Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν και βάζουν λουκέτο, δυο καφετέριες

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν και βάζουν λουκέτο, δυο καφετέριες

- Advertisement -

Για λίγα 24ωρα έχασαν το … grand opening δύο καφετέριες στον Άγιο Νικόλαο, που κατά τον αστυνομικό έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, βρέθηκε να εξυπηρετούν πελάτες – η μία σε stand και η άλλη στον εξωτερικό της χώρο, όπου συνωστιζόταν κόσμος καταναλώνοντας τα προϊόντα που είχε προμηθευτεί από την καφετέρια. Οι ιδιοκτήτες των καφέ συνελήφθησαν και στον καθένα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας των καφετεριών για 15 ημέρες.

Στην άλλη άκρη της Κρήτης, στην Κίσσαμο Χανίων, ένας 38χρονος φαίνεται πως … δεν άντεξε και έστησε … κορωνοπάρτυ από το αυτοκίνητό του! Στο όχημά του είχε εγκαταστήσει ειδικά διαμορφωμένο σύστημα ηχείων από τα οποία ακουγόταν μουσική, με αποτέλεσμα να αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος, αργά χθες το βράδυ. Στον 38χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών 3.280 ελέγχων στην Κρήτη επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα για μάσκα – 3 στα Χανιά, 3 στο Ρέθυμνο και 4 στο Ηράκλειο – και 52 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση – 10 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 25 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 10 στο ΒΟΑΚ.

Πηγή: cretalive.gr

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -