Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
- Advertisment -
Αρχική Lifestyle Χριστίνα Κοντοβά: Αυτό είναι το σπίτι της στην Ουγκάντα

Χριστίνα Κοντοβά: Αυτό είναι το σπίτι της στην Ουγκάντα

Νέα σελίδα στη ζωή της γράφει η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι έγινε ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, για τo οποίo έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας του.

Μία δεύτερη καθημερινότητα έχει δημιουργήσει η Χριστίνα Κοντοβά στην Ουγκάντα, μέρος όπου ζει τους τελευταίους μήνες.

 

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας πήρε την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, τη μικρή Ada, και έτσι εδώ και κάποιο διάστημα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Οι απαιτήσεις της διαδικασίας, μάλιστα, στάθηκαν αιτία και αφορμή, ώστε η Χριστίνα Κοντοβά να μετακομίσει στην Ουγκάντα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της θετής κόρης της.

Έτσι, η ίδια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Ουγκάντα, μιας και πλέον, και στα δύο μέρη υπάρχουν πρόσωπα που αγαπά πολύ.

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς της ζωής της και έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της.

Μπορεί να βρίσκεται σε μια μη γνώριμη περιοχή, όμως οι στιγμές με την Ada είναι τόσο πολύτιμες, που το μόνο που την απασχολεί είναι να τις απολαμβάνει.

 

 

Μάλιστα, η σχεδιάστρια ρούχων έχει φτιάξει και το δικό της σπίτι εκεί, το οποίο τη βοηθά να νιώθει άνετα και περισσότερο ασφαλής.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της την αγαπημένη γωνιά του χώρου της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisment -

Επικαιρότητα

Newsroom