Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΧειμάρρα: «Η υπόθεση είναι αστεία – Ο Ράμα μας απαξίωνε» λέει ο...

Χειμάρρα: «Η υπόθεση είναι αστεία – Ο Ράμα μας απαξίωνε» λέει ο γιος του Φρέντι Μπελέρη

Για τη σύλληψη του πατέρα του, Φρέντι Μπελέρη, και τη νίκη του στις εκλογές στην Χειμάρρα μίλησε ο γιος του, περιγράφοντας όσα ζει η οικογένειά του τις τελευταίες μέρες.

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη μίλησε – μετά τη νίκη του πατέρα του στις εκλογές – στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, λέγοντας πως η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά την Τρίτη (16.5.2023).

«Ο πατέρας μου είναι ένα ψυχολογικό βράχος, ευτυχώς», είπε και συμπλήρωσε ωστόσο ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

«Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από την άδικη φυλάκιση του πατέρα μου», τόνισε και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε πάρει επάνω του την αναμέτρηση στη Χειμάρρα και έλεγε ότι δεν θα ανεχθεί να χάσει τις εκλογές, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας», υπογράμμισε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη. Τέλος, σημείωσε ότι «αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη».

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom