Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήMediaBig Brother: Η συγκινητική συνάντηση της Άννας Μαρίας με τη μητέρα της

Big Brother: Η συγκινητική συνάντηση της Άννας Μαρίας με τη μητέρα της

Η 36χρονη δικηγόρος δεν άντεξε μόλις αντίκρυσε στο Μπλε Δωμάτιο τη μητέρα της

Στο αποψινό live του Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη συνάντησε στο Μπλε Δωμάτιο τη μητέρα της. Με το που την είδε πίσω παό το προστατευτικό τζάμι, η 36χρονη δικηγόρος ξέσπασε σε δάκρυα και άρχισε να της λέει πόσο την αγαπάει και πόσο της λείπει όλο αυτό το διάστημα που είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

«Μανούλα μου ήρθες εδώ; Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ… Πόσο μου λείπετε… Μου λείπετε πάρα πολύ. Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ. Θέλω να το φωνάξουν να το ακούσουν όλοι! Νομίζω ότι δεν είναι αλήθεια… Είναι δυο μήνες που έχω να σας δω! Δεν άντεξα, ό,τι κάνω, ο Αντιδήμαρχος με απορρίπτει. Αν με κρατήσει ο κόσμος, θα κάτσω. Τι να κάνω; Να φύγω; » ανέφερε η Άννα Μαρία στη μητέρα της.

«Όλοι οι συνάδερφοί σου, οι δικηγόροι, σε αναζητάνε! Λείπεις σε όλους! Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές. Μη μπαίνεις στη μέση, όταν οι άλλοι τσακώνονται, γιατί είναι κάτι που σε στενοχωρεί. Να είσαι πιο ήρεμη. Δεν πειράζει. Θέλω να σε δω να διαβάζεις. Θέλω όσο μπορείς να μη φτάνεις στα όρια σου. Το καταλαβαίνω ότι είστε όλοι κλεισμένοι εδώ. Όσο μπορείς, καν’ το. Ας τους να τα βρουν. Μη μπαίνεις στη μέση. Ας λύσουν τα προβλήματά τους, μόνοι τους. Θέλω να το κάνεις αυτό. Δεν τρως… είσαι πολύ αδύνατη! Να τρως φαγητό! Άννα να προσέχεις τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου! Σε παρακαλώ. Είσαι το αγγελούδι μας, το καλό μας παιδί» ανέφερε με τη σειρά της η μητέρα της.

Δείτε το βίντεο: 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom