Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήMediaBig Brother: Η Σοφία Δανέζη ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο Βαρουξή και...

Big Brother: Η Σοφία Δανέζη ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο Βαρουξή και εκείνος «πάγωσε»

«Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη που σου μιλάω τόσο σκληρά» είπε η Σοφία Δανέζη στον Χρήστο Βαρουξή το βράδυ της Πέμπτης στο «Big Brother» και εκείνος την κοιτούσε αποσβολωμένος. Ο λόγος που η Σοφία Δανέζη θέλησε να ζητήσει συγγνώμη στον συμπαίκτη της αφορά σε όλες εκείνες τις φορές που του μίλησε έντονα και ιδιαίτερα φωναχτά.

Είναι ένας τρόπος μου για να μπορέσεις να καταλάβεις, γιατί από ότι καταλαβαίνω με το καλό δεν μπορώ να σου μιλήσω! Σου μίλησα σκληρά αλλά ότι είπα, δεν ήταν σε καμία υπερβολή. Ήταν ακριβώς αυτά που ήταν να σου πω και αυτά που ήθελες και συ να μου πεις. Απλά εγώ μιλάω με πιο σκληρό τρόπο και ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη» συνέχισε η Σοφία Δανέζη.

Λίγη ώρα αργότερα, η τραγουδίστρια μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό ανέφερε πως ένιωσε άσχημα που μίλησε στον Χρήστο Βαρουξή σκληρά.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ την ημέρα που μιλούσαμε. Μίλησα σε ένα μικρό παιδί πολύ σκληρά. Έτσι, στεναχωριέμαι και την ημέρα που μιλήσαμε δεν μπορούσα να κοιμηθώ» ανέφερε στον «Big Brother» η Σοφία Δανέζη.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom