Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΜπέττυ Μαγγίρα: Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά με το Open

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά με το Open

“Αυτά θα τα πούμε, αφού πρώτα συμφωνήσουμε εμείς και πάμε να προχωρήσουμε με αλλαγές” ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στην παρουσίαση των Best Restaurant Awards και μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία στο Open και την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά. Αυτές οι ανακατατάξεις φέρνουν μία μικρή αναστάτωση. Από ό,τι ξέρουμε, συνεχίζουμε κανονικά. Τώρα τις λεπτομέρειες θα τις δούμε. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όπως με ρώτησαν κι άλλοι συνάδελφοί σας, δεν πηγαίνουμε ενδοκαναλικά ο ένας στην εκπομπή του άλλου. Κοιτάμε να πηγαίνουμε στα άλλα κανάλια για να έρχονται και άνθρωποι από τα άλλα κανάλια σε εμάς» απάντησε για την Ελένη Τσολάκη.

«Αυτά θα τα πούμε, αφού πρώτα συμφωνήσουμε εμείς και πάμε να προχωρήσουμε με αλλαγές. Ακόμα δεν έχω κάνει συζητήσεις. Είχα συζητήσει με τον κ. Λάτσιο, μιλήσαμε κι αφότου έφυγε και τώρα με τα νέα δεδομένα να δούμε πως θα προχωρήσουμε» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Μπράβο που ακούστηκε (σ.σ. το όνομά της για το Shopping Star). Το έχω πει ξανά ότι δεν αφορά κανέναν το αν κάποιος μου προτείνει κάτι. Είμαι επαγγελματίας κι είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις. Από εκεί και πέρα αν αποδεχτώ κι αν απορρίψω είναι δικό μου θέμα και με τον εκάστοτε που μου κάνει την πρόταση. Προς το παρόν βρίσκομαι στην πρωινή ζώνη. Κούτσου κούτσου θα φτάσουμε και στην βραδινή» κατέληξε η Μπέυτυ Μαγγίρα για το αν δέχτηκε πρόταση για το Shopping Star.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom