Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΑτύχημα στο Allou Fun Park: Οι κάμερες ήταν απενεργοποιημένες

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Οι κάμερες ήταν απενεργοποιημένες

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η παρέα των 4 νεαρών εκσφενδονίστηκε από το βαγόνι παιχνιδιού στο λούνα παρκ, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις να τραυματιστούν, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά. Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση για το ατύχημα στο Allou Fun Park.

Σημειώνεται πως μία από τις κοπέλες που τραυματίστηκε στο ατύχημα του λούνα παρκ στου Ρέντη παραμένει στην εντατική με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τον πνεύμονα, ενώ ένας ακόμα νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας. Παράλληλα, η τρίτη της παρέας νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ ο τέταρτος βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη με πολλαπλά τραύματα και 12 ράμματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι κάμερες ασφαλείας ήταν απενεργοποιημένες, ενώ όσες λειτουργούν είναι απλά καταγραφικές αφού δεν επιτρέπεται να κρατούν αρχείο λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα.

Έτσι, οι αρχές περιμένουν την έρευνα του πραγματογνώμονα που αναμένεται να εξετάσει αν το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά και ποιες είναι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα τέσσερα παιδιά εκσφενδονίστηκαν σε παρακείμενους θάμνους.

Ο 25χρονος, που πήρε εξιτήριο την Τετάρτη καθώς είχε πιο ελαφρά τραύματα, σημείωσε πως ουδέποτε είχαν σηκωθεί από τις θέσεις του, ενώ το βαγόνι «έφυγε» σε μια στροφή χωρίς καν να κόψει ταχύτητα, τονίζοντας πως στο σημείο δεν υπήρχε νερό.

Ωστόσο, η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε πως το παιχνίδι είχε ελεγχθεί και λειτουργούσε κανονικά χωρίς προβλήματα.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μια γυναίκας στο Live News που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά: «Είδαμε τα παιδιά κάτω. Σηκωθήκαμε όλοι από το μαγαζί όπως ήμασταν. Είδαμε την Αγγελική (σ.σ. την 21χρονη κοπέλα) πεσμένη κάτω, ενώ το κεφάλι του αγοριού ήταν μέσα στο νερό».

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom