Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΆστον Κούτσερ: Αυτοάνοσο τον οδήγησε να μην μπορεί να βλέπει, να ακούει...

Άστον Κούτσερ: Αυτοάνοσο τον οδήγησε να μην μπορεί να βλέπει, να ακούει και να περπατά

Ο Άστον Κούτσερ δεν μπορούσε να μιλήσει, να ακούσει και να περπατήσει εξαιτίας ενός αυτοάνοσου νοσήματος, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο ηθοποιός μοιράστηκε την κρίση που έπαθε πριν από καιρό, η οποία είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του.

«Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου, την ισορροπία μου», είπε ο 44χρονος, Άστον Κούτσερ και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις που επηρεάστηκαν από το νόσημα.

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν “δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά», είπε.

«Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», τόνισε τέλος, ο Κούτσερ.

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο ηθοποιός του «No Strings Attached» είπε ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του.

«Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;» επισήμανε.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom