Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήLifestyleΑποκάλυψη: Τελικά είναι εκατομμυριούχος ο διαγωνιζόμενος του GNTM;

Αποκάλυψη: Τελικά είναι εκατομμυριούχος ο διαγωνιζόμενος του GNTM;

Του Ανδρέα Κυριακόπουλου*

Η τελευταία audition που προβλήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM ήταν αυτή του Damian, ο οποίος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. 

Κατά τη διάρκεια της audition του μάλιστα ο υποψήφιος ανέφερε πως προέρχεται από παλιά βασιλική οικογένεια της Κέρκυρας αλλά έχει περάσει αρκετά φτωχικά. Συγκεκριμένα τόνισε ότι την περίοδο που είχε ξεκινήσει τις σπουδές του, ο ίδιος έμενε στη φοιτητική εστία, σε ένα μικρό χώρο γεμάτο κατσαρίδες και κοιμόταν σε ένα στρώμα που είχε βρει στα σκουπίδια.

Παρόλο’ αυτά τα πράγματα άλλαξαν και όπως ισχυρίστηκε ο παίκτης με κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις που έκανε απέκτησε σύντομα χρήματα και ως τα 20 χρόνια του είχε καταφέρει να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο σε ευρώ. Έκτοτε πραγματοποιεί ταξίδια ανα τον κόσμο για τα οποία πληρώνεται αδρά και ταυτόχρονα έχει περίπου 300.000 followers στο Instagram, με στοχο να τους φτάσει στο 1.000.000 ως το τέλος του χρόνου.

Στο άκουσμα όλων αυτών οι κριτές αν παραξενεύτηκαν για το τι θέλει να κερδίσει ένας τόσο επιτυχημένος νεαρός από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι μοντέλων, του έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο νεαρός εκατομμυριούχος προέτρεψε μάλιστα τους κριτές σε άρθρο των Forbes που αναφερόταν στον ίδιο και στο πως κατάφερε να βγάλει τα χρήματά του. Ωστόσο με μια γρήγορη αναζήτησή στο συγκεκριμένο άρθρο, φαίνεται ότι δεν έχει δημοσιευτεί από κάποιον πιστοποιημένο συντάκτη της ιστοσελίδας αλλά από κάποιον άνθρωπο εκτός της συντακτικής ομάδας, με το site να ξεκαθαρίζει ότι τέτοιου είδους άρθρα δεν είναι επίσημα και οι ισχυρισμοί όσων γράφονται ανήκουν στον εκάστοτε συγγραφέα.

Επιπλέον, ένας έλεγχος στο προσωπικό προφιλ του Instagram του διαγωνιζόμενου μπορεί να προϊδεάσει για την πλουσιοπάροχη ζωή του, στην οποία υπάρχουν αποτυπωμένες στιγμές σε πισίνες, με ακριβά αυτοκίνητα ακόμα και με το δικό του Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood. Βέβαια  όλες οι αναρτήσεις δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν για τη γνησιότητά τους.

Βήμα Κρήτης

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom