Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήLifestyleΑντιδράσεις για τον Κρητικό παίκτη του Big Brother: Προάγει την ομοφοβία

Αντιδράσεις για τον Κρητικό παίκτη του Big Brother: Προάγει την ομοφοβία

Πολλές αντιδράσεις ξεσήκωσε η εμφάνιση στην πρεμιέρα του Big Brother του 31χρονου παίκτη από την Κρήτη, Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει μπροστά στην κάμερα ότι δεν συμπαθεί τους gay.
Με την παραγωγή του reality να έχει επιλέξει ήδη δύο άντρες ανοιχτά ομοφυλόφιλος να συγκατοικήσουν μαζί του, γίνεται προφανές ότι η κίνηση αυτή έχει… «ευσεβή» πόθο να δημιουργήσει ένταση μέσα στο σπίτι με σκοπό να γίνει θόρυβος στα Μέσα και να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.
Ο παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, φανερά ενοχλημένος από την κίνηση αυτή του ΣΚΑΪ έγραψε στο Twitter και το Instagram:

«Το δικαίωμα επιλογής συντρόφου είναι κατοχυρωμένο θεσμικά. Όπως και το δικαίωμα να δεις ή όχι ένα προϊόν στην τηλεόραση επίσης. Αυτό που ξεπερνά κάθε όριο επιλογής και πατάει στα όρια της ασυδοσίας και της υποκρισίας είναι ένας σταθμός σοβαρός να προάγει την ομοφοβία».
Η παραπάνω ανάρτηση έκανε πολλούς να συμφωνήσουν μαζί του. Ανάμεσά του η Ελένη Χατζίδου που του απάντησε: «Εγώ έτρωγα εκείνη την ώρα κ πραγματικά πήγα να πνιγώ».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom