Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΑνοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου από το μεσημέρι της Κυριακής...

Ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου από το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου μέχρι και το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα είναι ανοιχτό από σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι έως και την  Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 8.00 το πρωί (μέχρι νεοτέρας). Απαιτείται η επίδειξη ταυτοποιητικού/νομιμοποιητικού εγγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης για όσους αστέγους επιθυμούν να φιλοξενηθούν και  έχουν την δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν. Κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου αλλά απαιτείται η επίδειξη ταυτοποιητικού/νομιμοποιητικού εγγράφου. Σε όλους τους χώρους θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .

Ανοιχτή θα είναι σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου  από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι τις 8.00 το βράδυ, η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο για όσους θέλουν να προστατευτούν από  το προβλεπόμενο ψύχος. 

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom