Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήΚοινωνίαΑνακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά για...

Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά για ψώνια

Απορρίπτει την οποιαδήποτε συζήτηση για γενικευμένο lockdown ο εμπορικός κόσμος αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό. «Δεν υπάρχουν τα χρήματα, ούτε η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ξανά αυτή την κατάσταση», δηλώνει ο προεδρος του εμπορικού συλλόγου Σταύρος Καφουνης, τονίζοντας ότι η αγορά είναι υποτονική μέχρι σήμερα και πως υπέστη μεγάλη ζημιά με την εφαρμογή των μέτρων για την επίδειξη rapid test από τους ανεμβολιαστους προκειμένου να μπουν στα καταστήματα.

Οι έμποροι περιμένουν την αυριανή και μεθαυριανή ημέρα «Black Friday» για να ανασάνουν και την εορταστική περίοδο που ξεκινά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου όπου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 11 έως τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα το πρόγραμμα το λιανεμπόριο θα μείνει ανοιχτό την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και θα κλείσει το Σαββατοκύριακο 25-26/12 όπως και το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιανουαρίου. Επίσης την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα και τις υπόλοιπες ημέρες έως τις 9 το βράδυ.

«Ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο του 80 – 90% σε σχέση με το 2019, δηλώνει ο κ. Καφούνης, υπογραμμίζοντας ότι τα «υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται αυστηρά από όλους τους εμπόρους για αυτό και δεν έχει επιβληθεί ούτε ένα πρόστιμο σε καταστηματάρχη».

Αναλυτικά το ωράριο έχει ως εξής:

eortastiko35

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom