Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΑνακοίνωση συμμετεχόντων στoν 4ο κύκλο σεμιναρίων του Δήμου Χανίων για Α’ Βοήθειες,...

Ανακοίνωση συμμετεχόντων στoν 4ο κύκλο σεμιναρίων του Δήμου Χανίων για Α’ Βοήθειες, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει τους συμμετέχοντες οι οποίοι επιλέχθηκαν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων.

Ο κατάλογος με τους επιλεχθέντες του 4ου κύκλου σεμιναρίων, οι οποίοι προέκυψαν με αυστηρή τήρηση προτεραιότητας από τις δηλώσεις συμμετοχής (αριθμοί πρωτοκόλλου), έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr και στον υπερσύνδεσμο:
https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/seminariaees08052023.html 

Παράλληλα, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι θα επαναληφθούν και άλλοι κύκλοι Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, μέχρι και τον Αύγουστο 2023. Συγκεκριμένα, ο 5ος Κύκλος θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους.

Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2821341681 (Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων) ή 2821052550 (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- Περιφερειακό Τμήμα  Χανίων), εργάσιμες ημέρες και ώρες  ή να στείλετε mail στο g-pprostasia@chania.gr.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Ενημέρωσης -Ευαισθητοποίησης κοινού σε θέματα περιβαλλοντικών κινδύνων και Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή  ΒΑΑ του Δήμου Χανίων», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ( ΕΤΠΑ)  και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π «Κρήτη 2014-2020» (MIS 5060324/2.1).

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom