Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021
10.6 C
Crete
Αρχική Κρήτη Αν όλα έγιναν καλά, πώς μολύνθηκε από τον ιό  το 1/5 των...

Αν όλα έγιναν καλά, πώς μολύνθηκε από τον ιό  το 1/5 των φιλοξενούμενων;

- Advertisement -

Ανακοίνωση της παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών» για το θέμα του Δημοτικού Γηροκομείου.

Στην συνάντηση ενημέρωσης, επισημάναμε ως παράταξη στον κ. Δήμαρχο ότι είναι απαραίτητο να μας ενημερώσουν πλήρως οι υπεύθυνοι του γηροκομείου για το τι ακριβώς συνέβη και οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Ξεκαθαρίσαμε για ακόμη μία φορά ότι δεν αναζητούμε ευθύνες, αναζητούμε πιθανά λάθη και παραλείψεις, με σκοπό να τα διορθώσουμε και να προστατεύσουμε καλύτερα τους φιλοξενούμενους στο γηροκομείο.

Αυτός και μόνο είναι ο σκοπός μας. Και για να τον πετύχουμε χρειάζεται ειλικρίνεια και διαφάνεια. Το να λέμε μονότονα ότι όλα έγιναν καλά δεν βοηθάει, αντιθέτως δημιουργεί παράδοξο: αν όλα έγιναν καλά πώς μολύνθηκε από τον ιό  το 1/5 των φιλοξενούμενων;

Ως παράταξη έχουμε κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και στηρίζουμε έμπρακτα με τα στελέχη μας αυτή τη δημοτική αρχή από το ξεκίνημά της χωρίς καμία υστεροβουλία. Ζητάμε, λοιπόν, κι εμείς από την πλευρά μας η δημοτική αρχή και οι υπεύθυνοι του γηροκομείου να ενημερώσουν πλήρως το δημοτικό συμβούλιο στην προσεχή του συνεδρίαση και όλοι μαζί να βρούμε τους καλύτερους τρόπους προστασίας των ηλικιωμένων που φιλοξενεί.

- Advertisement -
- Advertisement -

Stay Connected

16,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -