Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήΜαγειρικήΑλμυρά μπισκότα με τσένταρ

Αλμυρά μπισκότα με τσένταρ

Υλικά
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
2/3 φλ. τσαγιού γάλα
1/3 φλ. τσαγιού βούτυρο
1 μεγάλο αβγό
2 κ. σ. λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το τσένταρ, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου.
Βήμα 3
Ρίξτε το γάλα, το 1/3 φλιτζάνι βούτυρο και το αβγό σε ένα ξεχωριστό μπολ και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι στο μπολ με το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.
Βήμα 5
Με ένα κουτάλι της σούπας τη φορά ρίξτε το μείγμα στο έτοιμο ταψί.
Βήμα 6
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Αλείψτε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν, για περίπου 5 λεπτά ακόμα.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom