Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΑλέξης Τσίπρας: Η επίσκεψη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» που δεν θέλησε να αποκτήσει...

Αλέξης Τσίπρας: Η επίσκεψη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» που δεν θέλησε να αποκτήσει δημοσιότητα

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, χωρίς κάτι τέτοιο να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά του. Ποιος ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στα ενδότερα…

Προσωπικό ενδιάφερον για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου φοιτητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής Σχολής την περασμένη Τρίτη έδειξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες την πόλη στο πλαίσιο της έκθεσης Agrotica 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τον 19χρονο χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» υπό άκρα μυστικότητα, καθώς επιθυμούσε η κίνησή του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σκοπός του κ. Τσίπρα ήταν να δει από κοντά τον φοιτητή και να του συμπαρασταθεί σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει μετά το σοκαριστικό ατύχημά του.

Έγινε, όμως, αντιληπτός από συγγενείς άλλων ασθενών του νοσοκομείου αλλά και υγειονομικούς που εφημέρευαν στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του 19χρονου τραυματία φοιτητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, που νοσηλεύεται στη Δ’ Χειρουργική Κλινική, ήταν εκείνη την ώρα και συγγενείς του οι οποίοι συνομίλησαν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζαν την ανησυχία τους για όσα συμβαίνουν στο ΑΠΘ μετά την πτώση του 19χρονου φοιτητή στο κενό και του συνωστισμού που επικρατεί σε αίθουσες του ΑΠΘ, αλλά και λόγω της μόνιμης παρουσίας της αστυνομίας στους χώρους του campus.

«Είμαστε πάρα πολλά άτομα επειδή έχουν συμπτύξει τα τμήματα. Κανονικά στην αίθουσα είμαστε 100 άτομα σε κάθε τμήμα, τώρα είμαστε 200 επειδή υπάρχει έλλειψη διδακτικού προσωπικού. Είμαστε πολλά παιδιά και η κατάσταση είναι ασφυκτική, ειδικά όταν φοράς και μάσκα με τόσο κόσμο στην αίθουσα. Για αυτό και τα παράθυρα είναι ανοιχτά. Και οι καθηγητές το λένε να μένουν ανοιχτά τα παράθυρα για να μπορούμε να πάρουμε ανάσα και για λόγους υγιεινής. Το παιδί, από ότι έχω καταλάβει δεν είδε ότι το παράθυρο ήταν ανοιχτό και για αυτό έπεσε» τόνισε φοιτήτρια.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom