Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΑλέξης Κούγιας για επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Έτσι προμηθεύτηκε το...

Αλέξης Κούγιας για επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Έτσι προμηθεύτηκε το «όπλο» η 38χρονη

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπολύει επίθεση στην 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο. Ο ποινικολόγος υποστηρίζει πως έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που προμηθεύτηκε το «όπλο» της επίθεσης σε ξενοδοχείο…

Ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί τον 36χρονο τραυματία, προβλέπει ότι η κατηγορούμενη θα καταδικαστεί με τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή και προαναγγέλλει μήνυση από την οικογένεια του εντολέα του, στην 38χρονη που πλέον βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Κάνει λόγο για μια οργανωμένη επίθεση και τονίζει πως η γυναίκα προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό μία μέρα πριν την επίθεση. Όπως αναφέρει ο ποινικολόγος η παραγγελία έγινε το αργότερο στις 19.10.2022 και παρελήφθη από συγκεκριμένο άτομο, στις 21.10.2022. «Το έγκλημα διεπράχθη ξημερώματα της 22.10.2022, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτό προσχεδιάστηκε πριν από τις 19.10.2022» αναφέρει ο κύριος Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για επίδειξη θράσους τόσο από την 38χρονη όσο και από τους δικηγόρους που την εκπροσωπούν. Τονίζει πως οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του πελάτη του και η απέναντι πλευρά, «αντί να ζητά συγγνώμη, αυτή και ο δικηγόρος της, που του κατέστρεψε τη ζωή του, έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι αυτό, το με απόλυτη ψυχραιμία, προσχεδιασμένο ακραίο έγκλημα, έγινε με ένα δήθεν ακίνδυνο απορρυπαντικό».

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει: «Έχω εκπλαγεί με το θράσος της συγκεκριμένης κατηγορουμένης, η οποία αντί να ζητήσει γονατιστή συγγνώμη, γιατί σχεδίασε με απόλυτη ψυχραιμία το αποτρόπαιο έγκλημά της, αγοράζοντας μέσω του διαδικτύου, ένα τόσο επικίνδυνο καυστικό υγρό, που όπως ομολόγησε η ίδια, με μια πολύ μικρή ποσότητα, τύφλωσε τον εντολέα μου από το ένα μάτι (γίνεται αγώνας από τους γιατρούς στο χειρουργείο, με συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις, μήπως και σώσουν μέρος της οράσεώς του) και του διέλυσε – παραμόρφωσε όλο το πρόσωπο, αντί να ζητά συγγνώμη, αυτή και ο δικηγόρος της, που του κατέστρεψε τη ζωή του, έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι αυτό, το με απόλυτη ψυχραιμία, προσχεδιασμένο ακραίο έγκλημα, έγινε με ένα δήθεν ακίνδυνο απορρυπαντικό και η αιτία που διεπράχθη το έγκλημα ήταν ότι, η συγκεκριμένη αδίστακτη, παρολίγον δολοφόνος, το έκανε από το φόβο της, λόγω της δήθεν κακοποιήσεως της, ενώ, ακόμη και ο ίδιος ο πατέρας της, τη διαψεύδει και ενώ, η δήθεν φοβισμένη και τρομοκρατημένη από το θύμα της και την οικογένειά του, έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό λύσεως του με ιδιαίτερες συνθήκες γάμου της, με τον εντολέα μου, έχει δύο φορές ακυρώσει την υπογραφή της στο ιδιωτικό συμφωνητικό, αποδεικνύοντας με τον πλέον απόλυτο τρόπο, ότι πλέον, όχι μόνο δεν φοβάται κανέναν, αλλά αντιθέτως σχεδίαζε και σχεδιάζει, με εντελώς ψύχραιμο τρόπο, κάθε ενέργειά της, αφού και μετά από αυτήν την παράνομη συμπεριφορά της, δεν δίσταζε να γελοιοποιεί την ΕΛ.ΑΣ., εμφανιζόμενη η ίδια σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα, κατάφερνε και εξασφάλιζε την υπεράσπισή της από τουλάχιστον δύο μέχρι τώρα δικηγόρους.

Λυπάμαι που το προβλέπω, αλλά η συγκεκριμένη κατηγορουμένη, όπως συνέβη και με τη δράστιδα του εγκλήματος κατά της δυστυχούς Παλιοσπύρου, θα ωθήσει το Δικαστήριο που θα κρίνει το έγκλημά της, το οποίο είναι
προμελετημένο, να εξαντλήσει την ποινική της μεταχείριση, στην ποινή που προβλέπεται, όπως και με την υπόθεση Παλιοσπύρου, των δεκαπέντε ετών καθείρξεως.

Όσον αφορά τους συκοφαντικού ισχυρισμούς περί δήθεν κακοποιήσεως της από τον εντολέα μου, η εντολή που έλαβα προ ολίγου, είναι να προβούμε μαζί με τη συνάδελφό μου κ. Σπανάκη, όχι μόνο σε υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της, αλλά και στην υποβολή μηνύσεων για τη συκοφαντικήδυσφήμηση του θύματος, της οικογενείας του, αλλά και για την ψευδή καταμήνυση περί του ότι δήθεν, οποτεδήποτε έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη”.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom