Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΑλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Αλικιανό: «Τα Χανιά προχωρούν μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Αλικιανό: «Τα Χανιά προχωρούν μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Την Κουντούρα και την Παλαιόχωρα επισκέφθηκε χθες ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στον Ομαλό, τους Λάκκους, τον Φουρνέ τον Σκινέ και τον Βατόλακκο.  Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους των περιοχών αυτών και σε πολύ καλό κλίμα συζήτησε μαζί τους για τοπικά και ευρύτερα θέματα που τους απασχολούν. 

Το ίδιο βράδυ στον Αλικιανό ο κ. Μαρκογιαννάκης μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του και τόνισε τη σημασία της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου: « Σε δύο εβδομάδες από σήμερα δίνουμε την απάντηση: Προχωράμε μπροστά ή ξανακυλάμε πίσω; Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο όπως ξεκάθαρη είναι και η απάντηση που δίνουν τα Χανιά: Προχωράμε μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!». 

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης έκανε ακόμη ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα της περιοχής σημειώνοντας: «Ως οικονομολόγος με εξειδίκευση στην τουριστική οικονομία υποστηρίζω σταθερά ότι η σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό είναι το κλειδί για την ανάπτυξη του τόπου μας. Πρέπει να φέρουμε τους παραγωγούς των εξαιρετικών προϊόντων των Χανίων σε επαφή με τις διεθνείς αγορές γιατί έχουν υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και ανταγωνιστικές τιμές», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στους παρευρισκόμενους.  

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom